5 cotxes atrapats per les fortes pluges a Torrevella

A més, al sud de l’Horta s’han registrat més de 30 avisos per incidències causades per l’oratge

VÍDEO | 5 cotxes atrapats per les fortes pluges a Torrevella

Els bombers del Consorci d’Alacant han rescatat aquest dissabte, 15 de setembre, els conductors de cinc vehicles que han quedat atrapats en una rotonda a Torrevella que s’ha inundat a conseqüència de les fortes pluges. Les cinc persones rescatades de cada un dels vehicles respectius es troben en bon estat. 

El rescat s’ha produït cap a les 7:50 hores a la rotonda que va del Carrefour a l’Aquopolis, que ha quedat negada, i hi han participat bombers del parc de Torrevella. 

D’altra banda, els bombers del parc d’Oriola han intervingut aquesta matinada a Coix en l’extinció d’un incendi originat en una palmera per la caiguda d’un llamp. L’incendi s’ha declarat cap a les 4:30 hores i el servei s’ha donat per finalitzat prop de les 6:10 hores.

30 avisos per incidències meteorològiques al sud de la comarca de l’Horta

D’altra banda, el Consorci Provincial de Bombers de València han informat que han rebut 30 avisos per incidències meteorològiques a les localitats de Sedaví, Alfafar, Paiporta, Torrent i Benetússer. 

En concret, els bombers han hagut d’actuar en tres incidències, dues a Alfafar i una a Manises. A Alfafar, dos vehicles s’han quedat atrapats en un túnel, mentre que a Manises, els bombers han hagut de sanejar una façana. 

Tanquen els parcs i jardins de la ciutat de València

L’Ajuntament de València ha decretat el tancament de tots els parcs i jardins de la ciutat que tenen una tanca per l’alerta meteorològica de pluges i tempestes activada per a aquest dissabte. 

En concret, els jardins i parcs afectats són els de Vivers, l’Oest, Orriols, el parc de Marxalenes, les Hespèrides, el jardí de Monfort, el d’Antoni Suárez, el parc de Benicalap, el d’Aiora, el parc del Professor Antoni Llombart, el de Rafael Cort, el de l’Antic Hospital Pare Jofré, el de Franco Tormo, la Rambleta, el d’Alfred Candel i la plaça del Cedre.

També et pot interessar

stats