5,8 milions d’euros perquè els ajuntaments afectats per la DANA contracten persones desocupades

La Generalitat destinarà aquesta dotació que permetrà contractar 400 persones durant sis mesos.

Efectes de la DANA a Oriola, al Baix Segura, en una imatge d’arxiu
Efectes de la DANA a Oriola, al Baix Segura, en una imatge d’arxiu / Europa Press

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball destinarà, a través de Labora, 5,8 milions d’euros perquè els ajuntaments afectats pel pas de la DANA contracten persones desocupades. Labora calcula que amb aquesta dotació es podran contractar al voltant de 400 persones durant sis mesos.

El pla extraordinari d’ocupació anirà destinat als ajuntaments de les poblacions que es van veure afectades al Baix Segura, el Baix Vinalopó, l’Alt Vinalopó, la Costera i la Vall d’Albaida. Cada ajuntament sol·licitarà a l’Espai Labora les professions que considere oportunes per a fer tasques d’interés general a la localitat.

Així mateix, la Direcció General d’Indústria ha aprovat ampliar els terminis de justificació de les ajudes per a les pimes de la Comunitat Valenciana afectades pel temporal de pluges fins al pròxim 29 de novembre, i les ajudes per a la posada en marxa de les inversions dels actius subvencionats, fins al 31 de juliol de 2020.

El Banc Sabadell cedeix durant tres anys 22 habitatges al Baix Segura

El Banc Sabadell ha arribat a un acord amb la Generalitat per a cedir, durant tres anys, 22 habitatges a la comarca del Baix Segura amb la finalitat d’ajudar els afectats pel temporal de gota freda.

Aquest acord permet atendre necessitats residencials de famílies d’Almoradí, Dolores, Callosa de Segura i Oriola, que són els municipis que més han patit les conseqüències del temporal, segons diuen des de l’entitat.

També et pot interessar

stats