5.000 aspirants s'examinaran a l'estadi del Llevant en l'oposició d'administratius de la Diputació de València

El pròxim 19 de juny les graderies de l'estadi granota es convertiran en l'aula a l'aire lliure que donarà cabuda als milers d'opositors inscrits per a la prova, amb totes les mesures de seguretat per la pandèmia

Imatge d'arxiu d'un examen d'oposició
Imatge d'arxiu d'un examen d'oposició / À Punt NTC

L'Estadi Ciutat de València es el lloc triat per la Diputació de València per a celebrar el primer exercici del procés per a cobrir 35 places d'administratiu per oposició lliure en la Diputació de València. La prova es farà el dissabte 19 de juny a l'estadi del Llevant, el Ciutat de València. S'espera que acudisquen 5.444 aspirants.

El feu llevantinista obrirà a les 7:45 hores per a acollir a les persones aspirants d'una prova que tindrà totes les mesures de prevenció anti-Covid, traslladades prèviament per la Diputació de València a la Direcció General de Salut Pública abans de signar l'acord amb el Llevant UE, segons ha indicat la corporació provincial en un comunicat. Les graderies de l'estadi granota es convertiran en l'aula a l'aire lliure que donarà cabuda als milers d'opositors inscrits per a la prova.

Des de la corporació provincial estimen que podrien presentar-se més de 4.000 candidats, encara que "no hi hauria cap problema per a situar a les més de 5.000 persones que han cursat la sol·licitud, amb una distància de seguretat de metre i mig en totes les direccions, l'ús obligatori de la màscara, control de temperatura a l'entrada i dispensadors de gel hidroalcohòlic per tot l'estadi", han explicat des de l'àrea d'administració general.

Servei d’assistència mèdica, seguretat, neteja i desinfecció 

El Llevant oferirà a més el servei d'assistència mèdica, seguretat i neteja i desinfecció abans i després de la prova, mentre que la Diputació de València disposarà d'un equip humà -al voltant de les 200 persones- format per personal funcionari de la institució, que s'encarregarà de la logística i del desenvolupament correcte de l'exercici.

La diputada de Personal, Pilar Molina, ha destacat que a causa de l'excepcionalitat d'aquesta prova pel volum d'aspirants i la situació de pandèmia, ‘’ens ha portat a buscar un espai que igual no és el més còmode, però sí prou ampli per a garantir la seguretat de totes les persones participants, en un moment en què la salut pública és la prioritat en l'organització d'actes multitudinaris".

Videomarcadors marcaran el temps restant 

La prova donarà principi a les 8:30 hores del dissabte 19 de juny i els aspirants disposaran de 60 minuts per a lliurar l'exercici, que estarà integrat per 75 preguntes tipus test i serà el primer d'aquesta oposició lliure que cobrirà 35 vacants de personal administratiu en la corporació provincial.

Cada aspirant rebrà un tauler de cartó rígid de 4 mil·límetres de gruix per a donar suport a l'exercici i tindrà dues cadires lliures a dreta i esquerra, així com la fila inferior i superior. El personal de la Diputació informarà dels detalls de la prova per la megafonia de l'estadi, i en els videomarcadors estarà visible en tot moment el temps restant per a lliurar-la.

Una vegada completada aquesta primera prova, la Diputació haurà de fixar les dates dels altres dos exercicis dels quals consta l'oposició. En paral·lel, la corporació té en marxa un altre procés per a cobrir 14 places d'administratiu per concurs-oposició que es troba a l'espera de comunicar la data per al primer exercici.

També et pot interessar