45 detinguts i 200 mil productes confiscats en una macrooperació contra les falsificacions

Els agents han desenvolupat l'operatiu en tendes i mercats de Benidorm, Dénia i Manises.

45 detinguts i 200 mil productes confiscats en una macrooperació contra les falsificacions.
45 detinguts i 200 mil productes confiscats en una macrooperació contra les falsificacions.

Una macrooperació contra la venda de productes falsificats s'ha saldat amb 45 detinguts i 200.000 productes requisats a Benidorm, Dénia i Manises.  

L'operatiu s'ha desenvolupat durant els últims tres mesos en tendes i mercats. Entre els productes intervinguts destaquen rellotges, encenedors, bosses, complements de telefonia mòbil i electrònica, carteres, sabatilles, roba de vestir o esportiva. Els detinguts, de quatre nacionalitats diferents, han sigut posats en llibertat després de prestar declaració en dependències policials, a l'espera de ser citats per l'autoritat judicial corresponent.

Els productes falsificats eren "còpies quasi idèntiques" tant en els acabats com en els materials de fabricació i s'ha requerit representants de les marques perjudicades per a verificar la falsedat dels productes.

La Policia ha advertit que el comerç de mercaderies falsificades a Espanya "representa un alt percentatge del comerç europeu i suposa un importantíssim perjudici econòmic per a totes les empreses".

També et pot interessar

stats