44 assistències sanitàries a les platges d’Alacant en la nit de Sant Joan

Més de 25.000 persones es concentraren a les platges i van fer centenars de fogueres.

L'edil de Seguretat, José Ramón González, ha fet un primer balanç molt positiu d'aquestes festes
L'edil de Seguretat, José Ramón González, ha fet un primer balanç molt positiu d'aquestes festes

La Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant ha informat que la jornada d'ahir milers de persones es van concentrar a les platges per celebrar la tradicional nit de Sant Joan i hi van fer centenars de fogueres.

El dispositiu de la Policia Local i de Protecció Civil va comptar amb un Punt de Comandament Avançat en el Postiguet, amb 30 persones voluntàries, dues ambulàncies i dos envelats hospital, on Protecció Civil i  la Creu Roja atengueren 44 persones amb traumes, talls, deu cremades, hipoglucèmies, intoxicacions etíliques, baixades de tensió i hemorràgies,  entre altres. Del total de persones ateses, a tres les van traslladar a l'hospital.

La Policia Local d'Alacant intervingué en matèria de seguretat ciutadana en el Postiguet per a dissoldre una baralla, on va resultar ferida una persona per un colp al cap amb una ampolla, i també a la platja de Sant Joan, per a assistir una persona ferida per un petard. A més, la policia va retirar quatre contenidors plens de fusta requisada, a la platja del Postiguet, per tindre claus i ser perilloses.

L'edil de Seguretat, José Ramón González, ha fet un primer balanç molt positiu d'aquestes festes, assenyalant que han sigut unes de les millors Fogueres en tots els sentits, “amb una afluència massiva de turistes i visitants a la nostra ciutat i amb incidències menors en seguretat durant aquests cinc dies”. També ha destacat l'èxit del dispositiu policial per a evitar el consum d’alcohol en menors, que ha intervingut 1.230 litres d'alcohol a menors, aconseguint que no facen cap macrobotellot.

La Unitat d'Atestats de la Policia Local ha instruït diligències i ha alçat un atestat on imputen una persona a les 01:47 h per conduir influenciada per begudes alcohòliques, al carrer de Belando, i ha actuat en quatre accidents amb ferits, de les 22:00 a les 04:29 h, en les avinguda de la Costa Blanca, Òscar Esplà, Gijón i Doctor Rico.

El Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis de l'Ajuntament d'Alacant ha intervingut de les 23:50 a la 01:00 h per a atendre tres incendis, un de mates en l'avinguda de l'Alcalde Llorenç Carbonell annex a una foguera, una crema de contenidor a Miguel Vicente Reyes  i al Parc Lo Morant.

També et pot interessar

stats