39 vols retardats a València i Alacant per l’onzena jornada de vaga en Ryanair

Els sindicats de tripulants de cabina de la companyia han convocat noves parades de 24 hores entre el 8 d’agost i el 7 de gener

Passatgers de Ryanair pujant a l'avió a l'aeroport de València en la primera fase de la vaga el passat divendres
Passatgers de Ryanair pujant a l'avió a l'aeroport de València en la primera fase de la vaga divendres passat / À Punt NTC

L’onzena jornada de vaga de Ryanair ha afectat 36 vols que havien d’arribar o eixir dels aeroports valencians.

Concretament, 23 a l’aeroport de Manises i 16 al d’Alacant-Elx que han arribat o eixit amb retard en la tercera jornada de les quatre convocades per a aquesta setmana a Espanya pels sindicats de tripulants de cabina de passatgers USO i Sitcpla.

En el conjunt de l'Estat, són huit els vols cancel·lats aquest dimecres i 246 els que han patit retards.

Segons ha informat USO a última hora de la vesprada, tres dels huit vols suspesos tenien eixida a l'aeroport de Barcelona-el Prat, tres més arribaven a la ciutat comtal, un feia el trajecte Madrid-Palma i un altre Palma-Madrid.

També s'han suspés eixides des de Milà, Brussel·les i Londres amb destinació Barcelona.

Els retards han afectat en major mesura Barcelona i Palma (53 vols d'eixida o arribada demorats en cada aeroport), Adolfo Suárez Madrid-Barajas (39 retardats) i Màlaga (27 retards).

A València han eixit o arribat amb retard 23 vols; a Alacant, setze; a Eivissa, dotze; a Sevilla, deu; a Girona, nou; i a Santiago de Compostel·la, quatre.

Els tripulants de cabina de Ryanair estan convocats aquesta setmana a l'última tanda de parades prevista al juliol en els aeroports espanyols on opera l'aerolínia irlandesa de baix cost, després de les del 12 al 15 i del 18 al 21 d'aquest mes.

A més, els sindicats han convocat noves parades de 24 hores, de dilluns a dijous, des del pròxim 8 d'agost fins al 7 de gener del 2023, davant de la negativa de la direcció a entaular qualsevol diàleg amb ells.

També et pot interessar

stats