350.000 persones immunodeprimides ja han rebut la tercera dosi contra la Covid a Espanya

La ministra de Sanitat deixa clar que una vegada l'EMA autoritze la vacunció dels menors de 12 anys, caldrà escoltar la ponència de vacunes

Darias, aquest dimecres, en roda de premsa
Darias, aquest dimecres, en roda de premsa / À Punt NTC

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha explicat aquest dimecres en la roda de premsa posterior al Consell Interterritorial de Salut que fins ara s'han administrat dosis de reforç a 349.748 peronas immunodeprimides. La ministra ha recordat que és compatible vacunar de la grip i administrar la tercera dosi.

La ministra també ha remarcat algunes fites de la vacunació a Espanya, procés del qual el Ministeri es mostra orgullós. Així, per exemple, ha destacat que en el tram d'edat de 12 a 19 anys, el 79,9% ja té la pauta completa. En conjunt, el 87,8% de la població major de 12 anys ja estan immunitzats al nostre pais.

Darias ha deixat clar, d'altra banda, que si l'EMA (Agència Europea de Medicaments) autoritza la vacunció dels menors de 12 anys, caldrà escoltar la ponència de vacunes abans de concretar aquest procés de l'únic grup etari a Espanya que encara està sense vacunar per complet.

També et pot interessar

stats