313 restaurants valencians obtenen la distinció Wikipaella 2020

La guia 'On menjar autèntica paella' reuneix tots els llocs del món on es pot trobar una "paella ortodoxa i ben cuinada".

313 restaurants valencians obtenen la distinció Wikipaella 2020
313 restaurants valencians obtenen la distinció Wikipaella 2020

Un total de 313 restaurants de la Comunitat Valenciana han rebut la distinció Wikipaella 2020 durant la presentació de la cinquena edició de la guia On menjar autèntica paella, una pàgina web i una aplicació mòbil que reuneix tots els llocs del món on es pot trobar una "paella ortodoxa i ben cuinada".

A més, 56 restaurants valencians han sigut guardonats amb la Cullera de Fusta, que distingeix aquells que, a més de cuinar el plat amb la recepta original, el fan a llenya.

La guia, impulsada pels publicitaris José Maza i Guillermo Navarro i el periodista Paco Alonso, recull també restaurants situats fora de l'àmbit valencià, pel que ha reconegut tretze establiments de Madrid, dos d'Andalusia i un a Catalunya, així com cinc situats al Regne Unit.

En l'edició d'enguany, s'han atorgat tres premis especials a la Denominació d'Origen (DO) Carxofa de Benicarló i Carxofa d'Almoradí, en la categoria d'ingredients; a Toni i Vicent Montoliu amb el Premi al Xef de l'Any; i a l'Institut Tecnològic Ainia pel seu treball de recerca i difusió sobre els productes que constitueixen la paella tradicional.

També et pot interessar

stats