Més de 3,6 milions de desplaçaments a les carreteres valencianes en les pròximes hores

L’operació especial finalitzarà la mitjanit de l’1 d’agost.

La DGT posarà especial atenció a les possibles incidències
La DGT posarà especial atenció a les possibles incidències / Mariscal (Efe)

La Direcció General de Trànsit preveu que en les pròximes hores s’efectuen més de 3,6 milions de desplaçaments a les carreteres valencianes. L’operació especial 1 d’agost, que comença el 31 de juliol a les 15:00h i acaba la mitjanit de l’1 d’agost, espera que es facen 1.950.000 trajectes a la província de València, 1.150.000 a la d’Alacant i 550.000 moviments a la de Castelló. 

Els desplaçaments de l’àrea d’influència del Centre de Gestió de Trànsit de la Comunitat Valenciana suposaran el 22% dels trajectes de llarga durada que hi haurà a Espanya, quasi una quarta part del total.

El delegat de govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha assegurat que la DGT emprarà el major nombre de recursos humans disponibles per a posar atenció a les possibles incidències derivades del trànsit. 

Segons les previsions de la DGT, a la província de València s’esperen embossaments a l’entrada de l’A-3, així com a l’entrada i eixida de Quart de Poblet. Pel que fa a la província d’Alacant, els trams més conflictius seran l’A-70 als accessos i eixides de la circumval·lació d’Alacant i la N-332 als accessos d’Altea, l’Altet-Santa Pola i costa, i Torrevella. Respecte a la província de Castelló, es probable que hi haja talls a la N-340 entre Orpesa i el límit amb Catalunya. 

També et pot interessar

stats