3.400 alumnes participen en la Pelegrina Escolar per a conéixer la història de la Romeria de la Santa Faç

L'activitat l'organitza el bisbat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alacant

Alumnes de diversos centres visiten la Santa Faç
Alumnes de diversos centres visiten la Santa Faç / Ajuntament d'Alacant

Al voltant de 3.400 escolars, de vint centres educatius i set col·legis diocesans de la ciutat, participaran en la novena Pelegrina Escolar, una activitat organitzada pel bisbat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alacant i que es fa per a donar a conéixer la tradició i la història de la Romeria de la Santa Faç, la segona més multitudinària d'Espanya després d'El Rocío.

L'activitat se celebra aquest dimarts i dimecres, els dies previs a la Romeria de la Santa Faç, un esdeveniment al qual acudirà el bisbe Josep Ignacio Munilla per a estar amb l'alumnat i el professorat, que arribarà per diferents itineraris fins al monestir.

D'altra banda, la regidora de Cultura, Nayma Beldjilali, entregarà dimecres els premis del concurs de dibuix Mirades de la Santa Faç. "Aquest concurs té molt d'èxit entre els xiquets i ens aporta la seua visió sobre la romeria i el miracle de la llàgrima que va donar origen a la Pelegrina", ha apuntat.

En el certamen han participat un total de 640 alumnes de col·legis públics i privats. Totes les obres guanyadores formaran part d'una exposició en el marc de la celebració de la Santa Faç.

També et pot interessar

stats