26 detinguts en una macrooperació contra un clan delictiu a Barcelona

Vora 500 Mossos d'Esquadra participen en un dispositiu per a desarticular una banda familiar que atemoria la població i atemptava contra el patrimoni.

Foto portada: L'operació dels Mossos d'Esquadra s'ha iniciat aquesta matinada

Els Mossos d'Esquadra han detingut 26 persones durant la macrooperació desplegada des de primera del matí per a desarticular un clan familiar dedicat a cometre delictes violents i contra el patrimoni, amb base al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs (Barcelona).

El sotsinspector de l'Àrea Central dels Mossos, Jonathan Herrera, ha explicat que s'han practicat un total de 30 entrades i escorcolls, la majoria d'ells (18) al barri de la Mina. Ha afegit també que totes les persones arrestades pertanyen al mateix clan familiar. Els sospitosos cometien diversos delictes violents amb els quals "atemorien bona part de la població". També estan involucrats en dues baralles amb armes de foc als barris de la Pau i de la Mina que s'havien produït en els últims dos mesos.

La causa està dirigida pel jutjat d'instrucció número 4 de Badalona i s'hi ha decretat el secret de sumari. En l'operació han participat uns 500 agents dels Mossos d'Esquadra liderats per l'Àrea Central de Delictes contra el Patrimoni, de la Divisió d'Investigació Criminal.

També et pot interessar

stats