Més de 240 famílies que paguen lloguer social, en risc de desnonament per fons voltor

La majoria van pactar amb el Banc Sabadell la dació en pagament, però el banc ha venut les vivendes a aquest tipus de fons de capital risc

Més de 240 famílies valencianes que paguen un lloguer social, en risc de desnonament / À Punt NTC

Més de 240 famílies valencianes que paguen un lloguer social per la seua vivenda estan en risc de desnonament, sobretot a València i Alacant, encara que milers de persones podrien ser les afectades. La majoria van pactar amb el Banc Sabadell la dació en pagament i un lloguer baix, però el banc ha venut les vivendes al fons voltor que els vol fer fora siga com siga. 

És el cas de Dolores Correas, la filla i la neta menor d'edat, que pagaven 104 euros de lloguer social per viure al pis que havien comprat fa vint-i-cinc anys. Havien negociat la dació en pagament amb el Sabadell, però ara el banc les vol fer fora.

Dolores no vol diners, vol un sostre que puga pagar amb la seua renda valenciana d'inserció. A ella li ofereixen diners, a altres els apugen el lloguer de 200 a 900 euros perquè se'n vagen. 

En aquesta situació hi ha més de 240 famílies a la Comunitat Valenciana, però podrien ser milers de persones a les quals el Banc Sabadell ha abandonat a la seua sort.

També et pot interessar

stats