21.600 alumnes no tornaran a classe aquest dilluns

Segons la Conselleria d’Educació, un total de 27 ajuntaments han decretat el tancament dels centres escolars.

Imatge de Morella amb neu
Imatge de Morella amb neu

21.600 alumnes d'Infantil, Primària, Educació Especial, Batxillerat i FP de tota la Comunitat Valenciana no tindran classe aquest dilluns com a conseqüència de la tempesta que ha deixat importants nevades en bona part de l’interior del territori.

Segons la Conselleria d'Educació, són 27 els ajuntaments que han decretat el tancament dels centres escolars.

Es tracta dels municipis de Castellfort, Cinctorres, Forcall, la Mata de Morella, Morella als Ports; la Serra d’Engalceran i la Vall d’Alba a la Plana Alta; Vilafranca a l’Alt Maestrat i Vistabella a l’Alcalatèn. Ademús al Racó d’Ademús, Algemesí, Benifaió a la Ribera Alta, Almussafes i Sollana a la Ribera Baixa; Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Fuenterrobles, Xera, Requena, Utiel i Venta del Moro a la Plana d’Utiel-Requena. I a les comarques del sud es tracta d’Agost a l’Alacantí, Ibi a l’Alcoià i Monforte del Cid al Vinalopó Mitjà.

Des de la Conselleria d'Educació han tornat a insitir que la tornada a les aules és segura. "Si férem fora dels centres educatius el que fem dins, no estaríem en els nivells de contagis que ara estem”, ha assegurat a À Punt Notícies el conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

També et pot interessar

stats