200 persones participen a València en una protesta negacionista sobre la Covid

En la convocatòria, vinculada a teories de la conspiració sobre la creació d'un nou orde mundial, no s'han respectat les mesures anti-Covid

200 persones participen a València en una protesta negacionista sobre la Covid / À Punt NTC

Sense mascaretes ni distància de seguretat, vora dues-centes persones s'han manifestat aquest dissabte a la plaça de l'Ajuntament de València contra les mesures anti-Covid a l'estat espanyol.

"Fora mascaretes" o "No al passaport sanitari" són alguns dels missatges que s'han pogut llegir i sentir durant la concentració. L'acte de protesta està vinculat a teories de la conspiració sobre la creació d'un nou orde mundial que utilitzaria les vacunes per a controlar la població.

La concentració negacionista de la pandèmia s'emmarca en una sèrie de protestes convocades arreu del món a través de les xarxes socials com ara Telegram, perquè els continguts que qüestionen l'existència de la Covid-19 s'han eliminat de Facebook.

La ciutat de València té una incidència acumulada de 884 casos per cada 100.000 habitants els darrers 14 dies i està en risc extrem de contagi per Covid-19, el màxim nivell d'alerta que estableix el semàfor del Ministeri de Sanitat.

També et pot interessar

stats