Més de 200 persones participen en la Marxa Solidària Contra el Càncer a Sant Jordi

Gent de totes les edats ha recorregut uns 18 quilòmetres per rutes de muntanya del terme municipal d'aquesta localitat del Baix Maestrat.

Més de 200 persones participen en la Marxa Solidària Contra el Càncer a Sant Jordi
Més de 200 persones participen en la Marxa Solidària Contra el Càncer a Sant Jordi

Més de 200 persones s'han sumat aquest diumenge a  la segona edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer organitzada per l'assemblea local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer i l'Ajuntament de Sant Jordi (Baix Maestrat). 

La cursa ha eixit a les 9 del matí des de la plaça Major i els participants i les participants han mamprés el recurregut que enguany tenia novetats. S''ha oferit la possibilitat de triar entre dues rutes", segons ha explicat la presidenta de l'entitat, Raquel Reina. Una opció era la de 8 quilòmetres, molt similar a la de l'any passat i d'escassa dificultat. L'altra, de 18 quilòmetres, més complicada, per a senderistes més preparats.

Persones de pràcticament totes les edats hi han participat. Algunes, fins i tot, han realitzat el recorregut amb els seus animals de companyia.  

Les rutes han passat per llocs emblemàtics del terme de Sant Jordi, com ara la zona del Pou dels Montells o el parc natural municipal del Bovalar. A més, s'hi han habilitat punts d'avituallament per a fer més suportable l'activitat, i una vegada completats els dos trams, els caminants han pogut agarrar forces al Fossar Vell. 

La presidenta de l'Associació Local Contra el Càncer, Raquel Reina, s'ha mostrat satisfeta per la convocatòria. Per la seua part, l'alcalde en funcions, Iván Sánchez, ha tingut paraules d'agraïment per a l'associació local, el voluntariat i els participants. "La lluita contra el càncer és una lluita de tota la societat", ha assegurat.

També et pot interessar

stats