Més de 200 alumnes es queden sense classe a Silla en caure les plaques del sostre de l’escola

No és la primera vegada que se'n desprenen, en anteriors episodis de pluges també van caure, però no tantes

Estat en què ha quedat una de les aules del col·legi Verge dels Desemparats de Silla / À Punt NTC

L’alumnat del col·legi Verge dels Desemparats de Silla (Horta Sud) no ha pogut assistir aquest dijous a classe perquè les plaques d’escaiola d'algunes parts de la primera planta del centre han caigut a terra després d'uns dies de pluja.

Personal municipal i del centre treballen per a reubicar les sis classes d’on han caigut les plaques i queda compromesa la seguretat de l’estudiantat en la planta baixa, per això aquest dimarts no han assistit a classe els 208 alumnes del centre.

No és la primera vegada que ocorre una situació semblant. El director d’aquest col·legi de Silla, Rubén Costa, ha reconegut a À Punt que fa tres anys ja van caure algunes plaques d’escaiola en un altre episodi de pluja, però aquesta vegada, en ser més intenses les precipitacions, han sigut més les plaques que han caigut.

Treballs pendents per tràmit

Costa ha explicat que ja s’ha remés a la Conselleria d’Educació un informe tècnic de l’arquitecte municipal que reconeix la necessitat d’intervindre-hi per a reparar el sostre, però els treballs comporten un tràmit administratiu i, per això, encara no s’han dut a terme.

“La conselleria està al corrent, es farà, així i tot els terminis administratius no són tan ràpids com a nosaltres ens agradaria”, sentenciava. 

També et pot interessar

stats