Menys de 20 persones a les UCI valencianes per primera vegada en 10 mesos

La Conselleria de Sanitat ha notificat 207 nous casos de coronavirus, pèro cap defunció

Una infermera realitza un PCR, en una imatge d'arxiu. / Jesús Diges (Efe)
Una infermera realitza un PCR, en una imatge d'arxiu / Jesús Diges (Efe)

La tendència descendent que va iniciar la pressió hospitalària en gener fa que aquest dijous només hi haja 19 persones ingressades a les unitats de cures intensives, un fet que no es donava des del 12 del passat agost. Pel que fa a les hospitalitzacions totals, n’hi ha 111 a tot el País Valencià, la segona xifra més baixa també des de l’agost passat.

La conselleria de Sanitat Universal ha notificat hui 207 nous contagis i, per tant, la xifra de persones que s’han contagiat des que va començar la pandèmia s’eleva a 397.472 persones. Actualment hi ha 1.937 casos actius.

Quant a les defuncions no s’ha resgitrat cap des de l’últim balanç de dades, així que la xifra total de decessos a causa de la Covid-19 continua sent de 7.447.

Després de tres dies consecutius informant de brots de grans dimensions a les franges d’edat més joves, aquest dijous Sanitat no ha informat de cap nou brot.

La IA baixa novament a la Comunitat Valenciana

La incidència acumulada a la Comunitat Valenciana s'ha situat aquest dijous en 39,53 casos per cada 100.000 habitants, 0,02 centèsimes. La valenciana continua sent l'autonomia amb la millor dada d'incidència d'Espanya. Al conjunt del país, la incidència ha tornat a baixar fins a situar-se en 96,64 casos per cada 100.000 habitants, un poc més de dos punts inferior al dimecres.

Les autonomies han notificat aquest dijous al Ministeri de Sanitat 4.197 nous positius per Covid-19 i 19 víctimes mortals. La pressió hospitalària, finalment, ha tornat a baixar en línia amb el bon comportament de les dades al conjunt d'Espanya.

També et pot interessar

stats