20 persones mortes en accidents mortals durant el pont, tres d'elles a la Comunitat Valenciana

Dos motoristes i una vianant, les víctimes a les carreteres valencianes

20 persones mortes en accidents mortals durant el pont, tres d\'elles a la Comunitat Valenciana
20 persones mortes en accidents mortals durant el pont, tres d'elles a la Comunitat Valenciana

Vint persones han mort en els 17 accidents mortals registrats a les carreteres de l'Estat entre les 15:00 h del dijous i la mitjanit del diumenge, en un cap de setmana llarg per la festivitat de Tots Sants.

Tres de les víctimes han mort a les carreteres valencianes. Divendres va morir un motorista en una col·lisió amb un cotxe a Xixona (Alacantí), dissabte, un altre motorista va morir a Teulada (Marina Alta), i una dona va ser atropellada a Picanya (Horta).

La Direcció General de Trànsit els inclou a tots entre els nou casos de conductors vulnerables que han perdut la vida en accidents durant el pont: cinc motoristes, tres vianants i un ciclista.

Dissabte, la jornada més tràgica

La jornada més tràgica del cap de setmana llarg va ser el dissabte 2, quan huit persones van perdre la vida en set sinistres; seguit del divendres, amb cinc víctimes mortals.

El dijous, entre les 15.00 h i fins a la mitjanit, es van registrar dos sinistres amb tres morts. I diumenge es van deixar la vida en les carreteras quatre persones més en tres accidents.

14 dels 17 sinistres van tindre lloc en carreteres convencionals, és a dir, vies de dos carrils i de dos sentits. Per tipus d'accident, hi va haver nou col·lisions, tres eixides de via i tres atropellaments a vianants.

Des que va començar l'any, 929 persones han mort en accident de trànsit. Octubre ha acabat amb 110 víctimes mortals, onze més que en el mateix mes de l'any passat.

També et pot interessar

stats