2.500 quilòmetres per Àfrica per a recaptar fons contra la leucèmia

El torrevellenc Raúl Rodríguez pedalarà durant 45 dies des d'Agadir fins a Dakar.

VÍDEO | 2.500 quilòmetres per Àfrica per a recaptar fons contra la leucèmia

Raúl Rodríguez, torrevellenc d'adopció, comença aquest divendres un recorregut per Àfrica en bicicleta per a recaptar fons a favor de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

El desafiament 'La gran travessia contra la leucèmia' consisteix en un recorregut de més de 2.500 quilòmetres pel continent africà que comença a Agadir (al Marroc), i acabarà 45 dies després a Dakar (el Senegal).

L’objectiu de Raúl Rodríguez és recaptar fons per a lluitar contra la leucèmia i impulsar projectes en benefici dels pacients i de la investigació científica. "Ma mare va morir de leucèmia quan jo tenia 11 anys, i és una manera de fer-li un homenatge. Vull posar el meu granet d'arena per a ajudar totes aquelles persones que pateixen la malaltia, i perquè es continue investigant per trobar-hi una cura", afirma Rodríguez.

El recorregut, que "immediatament" va comptar amb l'aprovació de la Fundació Josep Carreras, discorrerà en paral·lel a la costa per motius de seguretat, a través de territori marroquí, el Sàhara Occidental i Mauritània, abans d'arribar al Senegal.

Sobre l'elecció d'Àfrica per al repte, Raúl ha explicat que el desert reflecteix la soledat i l’aïllament que, sovint, viuen les persones amb leucèmia. I també perquè li agrada la solidaritat i l'empatia dels habitants d'aquests territoris.

També et pot interessar

stats