15 nous casos eleven a 63 els contagis de coronavirus a la Comunitat Valenciana

12 d'aquests infectats s'han contagiat en una residència de persones majors de la província de València.

VÍDEO | 15 nous casos eleven a 63 els contagis de coronavirus a la Comunitat Valenciana

La xifra de casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana s'ha incrementat en 15, segons l'últim balanç que ha fet la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló. Tots amb simptomatologia lleu.

12 dels nous contagis han tingut lloc en una residència de persones majors de València. Dels altres tres, dos s'han registrat a Alacant i un a València. Un dels positius d'Alacant és, de moment, d'origen desconegut.

Així les coses, ja són 63 els contagis actius a la Comunitat Valenciana: 42 a les comarques centrals, 18 a les del sud i 3 al nord.

Sanitat ha ordenat el tancament de la residència i la restricció de les visites, mentre que Salut Pública aclareix l'origen dels contagis. Els majors que han donat positiu romandran en aïllament al centre i s'evitarà que isquen a les zones comunes.

Dues persones en estat greu

Barceló ha explicat que 33 de les persones contagiades estan en aïllament domiciliari i 18 a l'hospital. Dos estan en estat greu.

La consellera també ha informat que 59 professionals estan en aïllament preventiu a casa i que, de moment, cap d'ells ha donat positiu.

La titular de Sanitat també ha delegat qualsevol decisió sobre la celebració de les Falles o de la Magdalena al Ministeri i a les mesures que considere oportunes atenent a l'evolució del risc.

També et pot interessar

stats