14 en selectivitat. Ana Ballester aconsegueix la perfecció

Una alumna valenciana trau la milllor nota en selectivitat de tota la Comunitat Valencina.

Ana Ballester
Ana Ballester

Ana Ballester ha fet unes proves d'accés a la universitat perfectes. Ha tret la màxima puntuació: 14. Això vol dir que ha otingut un 10 en tots els exàmens de selectividad a què s'ha presentat. Ana es va examinar al campus de Tarongers de la Universitat de València de física, dibuix tècnic i matèmatiques, en la fase específica, i d'anglés, valèncià, història i matemàtiques en la fase general.

Ana és valenciana, té 17 anys i assegura que encara no s'ho creu. Ha rebut la notícia a Mallorca, on està de viatge de final de curs. "Estava en una platja sense bateria i mon pare m'ha localitzat a través d'una amiga". Ana sabia que la selectivitat li havia eixit molt bé, però no esperava aquesta nota "perquè un 14 significa tindre-ho tot perfecte, un 10 en batxiller i un 10 en el selectiu, i és molt complicat". Ana està molt agraïda al suport de la seua família i dels seus professors.  

La clau està en l'organització.  

Alumna del Col·legi Gran Associació de València, Ana Ballester ha guanyat els premis extraordinaris de primària i secundària, i matrícula d'honor en batxillerat. 

Ana creu que el resultat és fruit de l'esforç diari i també del suport de la seua família i dels professors. Assegura que és "molt responsable i molt organitzada", que té temps per a fer classes particulars, jugar al tenis i quedar amb els amics. I que "sempre aspira al màxim".

El pròxim curs, Ana Ballester estudiarà enginyeria industrial a la Universitat Polítècnica de València. En el futur vol dedicar-se al camp de les energies renovables.

El 97,43 % dels estudiants valencians que s'han presentat a la convocatòria de juny de les PAU ha superat els exàmens, amb una nota mitjana de 6,55. 

També et pot interessar

stats