12 anys esperant un col·legi digne

Els alumnes del CEIP Regina Violant d'Almassora protagonitzen un curtmetratge en què parlen de com és estudiar en barracons.

12 anys esperant un col·legi digne

Els alumnes del CEIP Regina Violant estudien en barracons des de fa 12 anys. Hi ha xiquets que han rebut tota la formació educativa d'infantil i primària en aquests mòduls, de manera que no han conegut mai un aula de col·legi digna. Donar veu a aquests alumnes és l'opció reivindicativa que ha triat l'AMPA del col·legi per a fer visibles les lamentables condicions d'aquestes aules.

Diàriament, els alumnes s'enfronten al fred, la calor, problemes d'espai i de sonoritat, goteres... En primera persona i amb el to sincer d'un xiquet, diversos alumnes d'entre 9 i 10 anys protagonitzen un curtmetrage realitzat per una productora vila-realenca., Dionisia Films. Aquesta iniciativa s'està difonent per xarxes socials perquè els mitjans de comunicació es facen ressò del malestar d'aquestos xiquets.

Els barracons s'instal·laren per a oferir un servei provisional durant un màxim de 4 anys, però 12 anys després encara no han rebut resposta de l'administració.

També et pot interessar

stats