El 112 manté l’alerta per nevades als Ports i l’Alt Maestrat

La cota de neu se situa aquest divendres en els 900 metres i s’espera una baixada important de les temperatures.

El 112 manté l’alerta per nevades als Ports i l’Alt Maestrat
El 112 manté l’alerta per nevades als Ports i l’Alt Maestrat

El 112 manté l’alerta per nevades a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat. Aquest dijous queien les primeres volves d’aquesta temporada als Ports i l’Alt Maestrat. La cota de neu se situa aquest divendres en els 900 metres i s’espera una baixada important de les temperatures. 

A Aras de los Olmos ha nevat fins a la 1 de la matinada, però la neu no ha quallat pel fort vent que bufa i que deixa la temperatura en els 0 ºC. Segons Jaume Bullón, membre de l’Associació Valenciana d’Aficionats a la Meteorologia, Avamet, no és habitual que neve en aquesta època.

La Guàrdia Civil confirma que no hi ha hagut cap incident a les carreteres de l’interior. Però, tot i això, els bombers tenen preparats els camions llevaneu per a escampar sal i evitar que el gel dificulte la circulació a les comarques interiors del nord. 

Més de trenta de províncies de tot Espanya estan en avís pel temporal de fred, neu, vent, pluja i mala mar. Lleó i Astúries se n’emporten la pitjor part i acumulen neu fins als 40 centímetres.

També et pot interessar

stats