100 nous rastrejadors ja treballen a l'Hospital La Fe

Els tècnics documentalistes han rebut formació de tècnics de Salut Pública.

Nous rastrejadors que treballen el l'Hospital La Fe
Nous rastrejadors que treballen el l'Hospital La Fe

Les 100 persones contractades per a reforçar el rastreig de contactes de casos positius de coronavirus a la Comunitat Valenciana ja han començat la seua activitat a l'Hospital La Fe. Aquests tècnics documentalistes s'han incorporat a les tasques de rastreig per a ajudar a tallar les cadenes de transmissió del coronavirus.

Amb aquest objectiu, han rebut formació de tècnics de Salut Pública, sobre qüestions tecnicocientífiques del virus SARS-CoV-2; eines recomanades per l'Organització Mundial de la Salut per a establir el rastreig de contactes i quarantenes; tècniques de seguiment i casos pràctics.

A més, els nous rastrejadors tenen els recursos tecnològics necessaris per a dur a terme el seu treball des de la Fe. En concret, s'han habilitat per a ells a les sales de formació d'aquest hospital llocs informàtics(??) dotats amb terminals telefònics. A més, s'ha resolt que desenvolupen el seu treball en dos torns diferenciats per a garantir que mantenen entre ells la distància mínima de dos metres.

Aquests nous contractes se sumen als 1.837 professionals d'atenció primària i salut pública dedicats al rastreig de contactes i a 300 rastrejadors militars de l'Exèrcit de Terra que operen en el territori valencià.

També et pot interessar

stats