Més de 1.500 escolars visitaran l'aeroport de Castelló en una campanya educativa

L'aeroport de Castelló reprén la campanya de visites escolars que enguany preveu la participació de més de 1.500 estudiants.

Els escolars podran veure com aterren o s'enlairen els avions a l'aeroport de Castelló
Els escolars podran veure com aterren o s'enlairen els avions a l'aeroport de Castelló

L'aeroport de Castelló ha posat en marxa el programa de visites escolars per a aquest curs, que enguany preveu la participació de més de 1.500 alumnes adscrits a 18 centres de les comarques de Castelló. Aquesta xifra quasi triplicar la participació de l'alumnat respecte de l'edició anterior.

El projecte "L'aeroport al col·legi" està pensat perquè les xiquetes i els xiquets d'Infantil i Primària puguen conéixer el funcionament i els elements de l'aeroport, com per exemple, l'enlairament i l'aterratge d'avions.

Les visites dels escolars estan programades per als dimarts i dijous al matí. Els escolars recorreran la terminal de passatgers, podran visitar el servei d'extinció d'incendis de l'aeroport i també la falconera que hi ha instal·lada per al servei de protecció de la fauna d'aquesta zona de l'interior de Castelló, situada entre les localitats de Vilanova d'Alcolea i Benlloc.

A més, l'alumnat rebrà una sèrie de material didàctic per a tractar la temàtica aeroportuària en les classes.

Vista al museu

El programa es completa amb la participació del Museu d'Art Contemporani de Vilafamés, a la Plana Alta. El personal del museu es traslladarà a l'aeroport de Castelló per a mostrar la galeria "Sala 30", que està emplaçada en la mateixa terminal de passatgers.

El projecte escolar és una iniciativa més emmarcada en l'estratègia de la Generalitat Valenciana d'apropar l'aeroport de Castelló a la ciutadania.

També et pot interessar

stats