Més de 1.000 al·legacions contra la instal·lació de sis depòsits de combustible al port d'Alacant

Terminales Marítimas del Sureste ha demanat cedir a una altra empresa una parcel·la per a emmagatzemar-lo i distribuir-lo.

Més de 1.000 al·legacions contra la instal·lació de sis depòsits de combustible al port d\'Alacant
Més de 1.000 al·legacions contra la instal·lació de sis depòsits de combustible al port d'Alacant

L'Autoritat Portuària d'Alacant  ha rebut 1.038 al·legacions contra la instal·lació de sis depòsits de combustible a les seues instal·lacions durant el termini d'exposició pública que ha acabat aquest dilluns. 

L'entitat portuària subratlla que el mes d'agost va rebre la sol·licitud de Terminales Marítimas del Sureste per a tramitar una modificació de la seua concessió a la zona sud del port, perquè se li permetera cedir l'ús d'una parcel·la de 14.500 metres quadrats a favor de XC Business 90 SL. Aquesta companyia pretén construir i explotar una instal·lació destinada a l'emmagatzematge i la distribució de combustibles al moll 19, amb 6 depòsits i una capacitat màxima de 94.386 tones.

Una vegada acabat el termini d'al·legacions, s'obri "un període per a l'estudi tècnic i jurídic de totes i cadascuna de les al·legacions". Una vegada finalitzat aquest estudi, el director de l'Autoritat Portuària, Carlos Eleno, elevarà al president, Juan Antonio Gisbert, un informe.

Aquest document s’haurà de sotmetre finalment a la consideració del consell d'administració, format per dotze vocals: quatre de l'Administració General de l'Estat, quatre de la Generalitat i quatre dividits entre la Cambra d'Indústria, Comerç i Navegació, les organitzacions empresarials, els sectors econòmics rellevants en l'àmbit portuari i les organitzacions sindicals.

També et pot interessar

stats