El 06095: un segon que deixa més de 111 milions en sis municipis valencians

S'han venut més de 90 sèries del número a Gandia, el Pinós, Crevillent, Elda, Callosa de Segura i Manises.

Celebració a l'administració de Gandia que ha venut el segon premi
Celebració a l'administració de Gandia que ha venut el segon premi / Natxo Francés (Efe)

El segon premi de la loteria de Nadal d'enguany, el 06095, ha deixat una pluja de diners en administracions de sis municipis repartits pel territori valencià. Manises, Gandia, el Pinós, Crevillent, Elda i Callosa de Segura han venut més 90 sèries del número i han repartit en total 111,15 milions d'euros. Cada sèrie completa està premiada amb 1,25 milions, cosa que suposa 125.000 euros per dècim.

El municipi més afortunat amb aquest segon premi ha sigut Gandia (Safor), amb 56,25 milions d'euros. Els ha repartit l'administració número 7, situada a la plaça de la Mare de Déu, que ha venut 45 sèries del 06095.

Més de 50 milions han viatjat cap al sud valencià, a les comarques del Vinalopó. L'administració número 2 del Pinós, al passeig de la Constitució, ha repartit 36,25 milions d'euros a través de les 29 sèries que ha distribuït del 06095.

A Crevillent l'administració número 4, situada al carrer de la Verge del Pilar, ha venut 8 sèries del segon premi. Això suposa deu milions d'euros per a repartir entre els afortunats propietaris dels bitllets. Eva Herrero, propietària de l'establiment, creu que seran "gent del barri" perquè el número 06095 està molt arrelat entre el veïnat. "L'anomenem 'el titot'", ha explicat a À Punt.

Elda, capital del Vinalopó Mitjà, també s'emporta un bon pessic del segon premi, amb cinc sèries venudes a l'administració número 5, del carrer d'Eduardo Dato. L'import arriba a 6,25 milions d'euros.

Les dues sèries restants s'han venut a l'administració número 2 de Callosa de Segura (Baix Segura) i a l'administració número 3 de Manises (Horta Sud), que han repartit 1,25 milions d'euros cadascuna.

El 06095 ha sigut un dels guardons més tardans a l'hora d'eixir, passada la una del migdia, a la huitena taula, i ha tocat també en altres ciutats espanyoles com ara Alcalá de Henares i Badalona.

També et pot interessar

stats