Zaplana contesta Camps amb ironia

Zaplana contesta Camps amb ironia

L'exministre i expresident de la Generalitat Valenciana Eduardo Zaplana ha ironitzat sobre l´acusació de Francisco Camps, que ha assegurat a l'Audiència Nacional que va ser ell qui va enviar a Álvaro Pérez, el Bigotes. 'Si fora cert, seria l'única cosa en què hauria seguit les meues directrius', ha afirmat.

Zaplana ha respost amb un comunicat a les declaracions de Camps en el judici pel presumpte finançament il·legal del PP de la Comunitat Valenciana, on l'ha assenyalat com a responsable d´introduir a l´empresa de la trama Gürtel Orange Market en la regió. Acusacions que el que va ser portaveu del govern espanyol de José María Aznar assegura haver llegit amb 'sorpresa', que pot demostrar com a falses sense haver de 'fer molts esforços'.

"En la memòria de tot el món ha d'estar present la meua relació amb ell des que vaig abandonar la presidència de la Comunitat Valenciana, i les dates en les quals Orange Market va iniciar la seua activitat, així com les declaracions dels propis protagonistes", explica Zaplana, que es pregunta per què, si fora cert el que aquest dimecres ha assegurat Camps, ha tardat "tants anys a fer tal afirmació".

"Vaig abandonar la presidència de la Comunitat Valenciana l'any 2002 i per posar un sol exemple, en la campanya de l'any 2008, inclús sent portaveu del Grup Popular en el Congrés, no vaig poder comparéixer per la meua circumscripció de València", recorda Zaplana per a subratllar les diferències que el separaven aleshores de Camps, que també dirigia el PP valencià.

"Si algú no té el record del que ha passat a la Comunitat Valenciana a partir de l'any 2002, les hemeroteques estan farcides d'exemples il·lustratius", conclou l'expresident de la Generalitat. L´exministre i expresident de la Generalitat Valenciana Eduardo Zaplana ha ironitzat sobre l´acusació de Francisco Camps, que ha assegurat a l´Audiència Nacional que va ser ell qui va enviar a Álvaro Pérez, El Bigotes. 'Si fóra cert, seria l´única cosa en què hauria seguit les meues directrius', ha afirmat.

Zaplana ha respost amb un comunicat a les declaracions de Camps en el judici pel presumpte finançament il·legal del PP de la Comunitat Valenciana, on l´ha assenyalat com a responsable d´introduir a l´empresa de la trama Gürtel Orange Market en la regió. Acusacions que el que va ser portaveu del Govern de José María Aznar assegura haver llegit amb 'sorpresa', que pot demostrar com a falses sense haver de 'fer molts esforços'.

'En la memòria de tot el món ha d´estar present la meua relació amb ell des que vaig abandonar la presidència de la Comunitat Valenciana, i les dates en les quals Orange Market va iniciar la seua activitat, així com les declaracions dels propis protagonistes', explica Zaplana, que es pregunta per què, si fóra cert el que aquest dimecres ha assegurat Camps, ha tardat 'tants anys a fer tal afirmació'.

'Vaig abandonar la presidència de la Comunitat Valenciana l´any 2002 i per posar un sol exemple, en la campanya de l´any 2008, inclús sent portaveu del Grup Popular en el Congrés, no vaig poder comparéixer per la meua circumscripció de València', recorda Zaplana per a subratllar les diferències que el separaven aleshores de Camps, que també dirigia el PP valencià.

'Si algú no té el record del que ha passat a la Comunitat Valenciana a partir de l´any 2002, les hemeroteques estan farcides d´exemples il·lustratius', conclou l´expresident de la Generalitat.

També et pot interessar