Zaplana considera que la conversió de l'hospital d'Alzira és una pèrdua de temps

L'expresident aprofita per a reivindicar la seua gestió davant un auditori amb càrrecs del PP.

Zaplana considera que la conversió de l\'hospital d\'Alzira és una pèrdua de temps

Eduardo Zaplana ha inaugurat el cicle de conferències amb motiu dels 40 anys de la Constitució Espanyola, que organitza l'Ateneu Mercantil de València. L'expresident de la Generalitat ha dit que es viu una etapa amb una crisi política sense precedents. Ha reivindicat la seua etapa al davant del Govern i ha assegurat que el pas de l'hospital d'Alzira és una pèrdua de temps i una tornada al passat.

L'expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana, ha lamentat que hi haja qui estiga estacat en allò que va passar fa vint anys, però  també s'ha queixat que el 2010, quan el Govern valencià estava en mans de Francisco Camps i del PP, ja va afirmar que li feia molta pena el que estava passant a la Comunitat Valenciana, en referència a la corrupció, però que pocs li van donar la raó. I ha acabat afirmant que "hui ningú dubta que hi ha un problema greu".    

Zaplana ha fet aquestes declaracions en una conferència en l'Ateneu Mercantil de València sobre l'èxit de l'Espanya de les autonomies. Qui va ser cap del Consell del 1995 al 2002 també ha defensat una modificació de la Constitució Espanyola per assegurar la lleialtat entre tots els territoris autonòmics. 

També et pot interessar

stats