Zapatero demana una “reflexió pública” sobre la vinculació entre Villarejo i el BBVA

L’expresident del govern espanyol assegura que és un assumpte “molt seriós” sobre el qual hi hauria d’haver conseqüències.

Zapatero ha acudit a la presentació de la Fundació Maria Cambrils juntament amb Puig. Europa Press
Zapatero ha acudit a la presentació de la Fundació Maria Cambrils juntament amb Puig. Europa Press

L'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero s'ha mostrat "estupefacte" per l'espionatge de l’excomissari José Manuel Villarejo, que suposadament hauria sigut contractat per BBVA. En aquest sentit, Zapatero ha assegurat que “hauria d'haver-hi, per descomptat, no solament conseqüències, sinó també una reflexió de l'opinió pública sobre el que això suposa i ha suposat".

Zapatero ha realitzat aquestes declaracions aquest dijous a València, on ha acudit a la presentació de la Fundació Maria Cambrils juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i altres dirigents socialistes.

"A un no li entra al cap que hi haja persones de tanta responsabilitat dedicades a tasques així", ha manifestat l’expresident de l’executiu espanyol.

En aquest sentit, ha continuat: "em sembla un tema molt seriós, més enllà que hi haja una conjuntura que afecte un ministre o alts càrrecs del meu govern".

"Sempre hi ha gent disposada a fer coses a través d'una contraprestació econòmica, però que persones d'una altíssima responsabilitat les encarreguen, i que fins ara no haja passat res en aquesta entitat financera, crec que ha de ser un element de reflexió pública molt seriosa", ha conclòs Zapatero.

També et pot interessar

stats