Ximo Puig qualifica d'"aquelarre" l'acte del PP diumenge a Madrid

El secretari general del PSPV també ha fet una crida a teixir una "gran aliança de tota la societat valenciana" contra la violència de gènere

Ximo Puig celebra un acte amb simpatitzants a Ondara (Marina Alta)
Ximo Puig celebra un acte amb simpatitzants a Ondara (Marina Alta)
23 de setembre 2023 - 08:53

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha descrit com un “aquelarre per a cremar qualsevol possibilitat de govern”, l'acte que celebrarà aquest diumenge el Partit Popular a Madrid contra una eventual llei d'amnistia, negociada entre el PSOE, Junts i ERC, per a facilitar una possible investidura de Pedro Sánchez.

El líder dels socialistes valencians s'ha manifestat en aquests termes en un acte a Ondara (Marina Alta) celebrat aquest dissabte a la nit, en què també ha reivindicat l'activació “al màxim d'una alternativa de futur”, una mena de govern en l'oposició “sensat i rigorós” que presentarà abans del Nou d'Octubre. “La societat valenciana és una societat oberta, no és una societat sectària, no és una societat que vulga excloure a ningú, ni que no assumisca que tenim dues llengües i que les hem de parlar. No es pot anar ni contra el valencià ni contra la cultura”, ha matisat.

Ximo Puig ha reivindicat, a més, la necessitat de teixir una “gran aliança” de tota la societat valenciana contra la violència de gènere i ha considerat “una gran errada de Mazón” vincular-se amb “els pitjors valors de l'extrema dreta que nega l'existència de la violència masclista”. Negar-la, ha concretat, és “no posar solucions al problema més gran que té la Comunitat Valenciana”.

El secretari general dels socialistes valencians ha insistit també que cal un “acord entre tots els grans partits i autonomies” per a aconseguir un nou sistema de finançament equilibrat i que respecte les singularitats dels territoris.

També et pot interessar

stats