La xifra de contagis actius a la Comunitat Valenciana puja a 92

Hi ha 16 casos nous a la residència de majors de Torrent, amb la qual cosa ja són 30 els majors afectats.

La xifra de contagis actius a la Comunitat Valenciana puja a 92

La Comunitat Valenciana registra ja 92 casos actius de coronavirus, després que aquest dijous s’hagen detectat 16 nous positius en una residència de Torrent, on ja hi havia 14 casos més.

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en la seua compareixença en el ple extraordinari de les Corts per a explicar les mesures que ha adoptat el Consell per a frenar l’avanç del Covid-19.

El cap del Consell ha explicat que els pacients de la residència es troben en aïllament a les seues habitacions i que en general presenten una evolució favorable.

En el còmput globat, 67 dels contagis s'han produït a la comarca de València, 22 a la d'Alacant i 3 a la de Castelló. La taxa de contagis se situa en 1,8 casos per cada 100.000 habitants, molt per sota de les autonomies més afectades.

El president ha remarcat que, a hores d'ara, la Comunitat Valenciana està "en una fase de contenció". No obstant això, ha assegurat que la Generalitat està preparada "per a afrontar qualsevol escenari que es vaja produint".

També et pot interessar

stats