Xavier Domènech ha dimitit com a líder de Podem a Catalunya i d'En Comú Podem

El secretari general de Podem Catalunya assegura que deixa els càrrecs després d’una “profunda reflexió”.

L'exsecretari general de Podem Catalunya, Xavier Domènech en una imatge d'arxiu
L'exsecretari general de Podem Catalunya, Xavier Domènech en una imatge d'arxiu / Andreu Dalmau (Efe)

El polític ha renunciat a tots els càrrecs que tenia en la política activa i ha anunciat, mitjançant un comunicat de Facebook, que deixa l'acta de diputat.    

El secretari general de Podem Catalunya, Xavier Domènech, ha anunciat aquest dimarts, 4 de setembre, mitjançant un comunicat en Facebook, que deixa els càrrecs en el partit i al parlament de Catalunya, després d’una “profunda reflexió” i per a assumir “la responsabilitat” que li correspon pel resultat de les últimes eleccions autonòmiques.

Domènech ha fet pública en les xarxes socials una carta en la qual trasllada la seua renúncia com a coordinador general de Catalunya en Comú i com a secretari general de Podem Catalunya, i expressa el seu desig de deixar pas "a noves persones amb idees fresques i l'energia necessària per a dur a terme els reptes que el país demana en els pròxims mesos".

El líder dels comuns assenyala: “després de guanyar per dues vegades, contra tot pronòstic, les eleccions generals a Catalunya", posteriorment, en les eleccions catalanes, van tindre un resultat que "no va ser el que volíem i esperàvem", ha afegit.

En les últimes eleccions autonòmiques, Catalunya en Comú Podem va obtindre 8 escons i un 7,46 % dels vots, que van situar la formació com a cinquena força del parlament.

També et pot interessar

stats