Vox retira l'esmena a la totalitat als pressupostos andalusos

Segons el partit d’ultradreta s'ha avançat per una senda molt productiva i de futur en les negociacions amb l'executiu.

Vox retira l\'esmena a la totalitat als pressupostos andalusos
Vox retira l'esmena a la totalitat als pressupostos andalusos
12 de juny 2019 - 23:36

Durant la intervenció en el debat de totalitat del projecte de llei de pressupostos andalusos per a enguany, Vox ha anunciat que retira l'esmena a la totalitat que havia plantejat a aquests comptes.

Segons el partit d’ultradreta, s'ha avançat per una senda molt productiva i de futur en les negociacions amb el Govern, que pot ser un exemple per a moltes coses, perquè ha prevalgut l'interés general.

Durant aquest dimecres s'han dut a terme intenses negociacions entre el Govern d'Andalusia i els dos partits que el componen, PP i Cs, amb Vox per a tractar d'arribar a un acord que possibilitara que aquesta formació retirara l'esmena a la totalitat.

Els vots de Vox són fonamentals perquè es puguen aprovar els pressupostos andalusos, ja que els dos partits del govern no sumen la majoria absoluta de la cambra. Per tant, la presentació d'una esmena a la totalitat posava en perill que els comptes pogueren superar el debat de totalitat, ja que, en votar-se conjuntament les esmenes, haurien obtingut més vots a favor que en contra.

També et pot interessar

stats