Vox presenta una esmena a la totalitat dels pressupostos del Consell

Ana Vega afirma que els comptes són “inviables” en ingressos i suposa “un fre” en la despesa per al progrés dels valencians.

La síndica de Vox, Ana Vega, en imatge d’arxiu
La síndica de Vox, Ana Vega, en imatge d’arxiu / Europa Press

El grup parlamentari de Vox en les Corts ha presentat una esmena a la totalitat tant al projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per a 2020 com al projecte de llei de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d’organització. Consideren que aquesta política pressupostària és “inviable” quant a ingressos i suposa “un fre” en la despesa per al progrés i benestar dels ciutadans.

Vox sosté que no es dona compliment a l’article 24 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, en la qual s’indica que la programació pressupostària de la Generalitat “es regirà pels principis d’estabilitat pressupostària, sostenibilitat financera, plurianualitat, transparència, eficiència en l’assignació i utilització dels recursos públics, responsabilitat i lleialtat institucional”.

Per a la síndica de Vox, Ana Vega, “estem en contra d’una llei que consolida les subvencions ideològiques, frena la llibertat i adoctrina la societat. Una llei que inverteix subvencions a entitats catalanes abans que destinar-ho a millorar la qualitat de vida de la nostra societat”.

Així mateix, creuen que el projecte de llei de pressupostos “fa cas omís” a les auditories i informes elaborats per la Intervenció General i la Sindicatura de Comptes i “continua engreixant al sector públic instrumental de manera continuada, en compte de centrar-se en la recuperació econòmica” de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats