Vox, esbroncat a Madrid per negar la violència masclista

El portaveu de la formació al consistori, Javier Ortega Smith, ha sigut increpat durant la seua intervenció.

VÍDEO | Vox, esbroncat a Madrid per negar la violència masclista

Vox no s'ha sumat a un acord subscrit per la resta de forces de l’Ajuntament de Madrid per a aprovar un paquet de 21 mesures contra la violència masclista amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona que se celebra aquest dilluns. 

Durant la seua intervenció, el portaveu de la formació d’ultradreta al consistori, Javier Ortega Smith, ha sigut esbroncat ja que ha acusat la resta de grups municipals d'unir-se en un "consens del silenci negacionista" i ha asseverat que l’acord desprotegeix "els homes que pateixen violència de dones" i les dones que la pateixen "de les seues parelles lesbianes".

Ortega Smith ha sigut increpat per diverses assistents, moltes de les quals han abandonat la sala mentre parlava. "El masclisme mata i si calles eres còmplice" o "No a la violència cap a les dones" han sigut alguns dels crits contra el polític que s'han escoltat abans que iniciara la seua intervenció.

En acabar el discurs d'Ortega Smith, la presidenta de l'Associació de Dones Marroquines a Espanya, Nadia Otmani, li ha demanat "respecte cap a les dones mortes". 

També et pot interessar

stats