Vox demana la repatriació de les persones migrades "irregulars" que han arribat a Manises

La formació ultradretana ha defensat la necessitat de tancar les fronteres davant del "tràfic de màfies".

José María Llanos, a l'aeroport de Manises
José María Llanos, a l'aeroport de Manises / Vox

José María Llanos, portaveu adjunt de Vox a les Corts, s'ha desplaçat a l'aeroport de Manises aquest diumenge per a advertir de l'arribada de vols procedents de les Canàries amb "migrants irregulars", alguns d'ells, ha assegurat Llanos, "amb passaports falsos, altres sense papers i altres contagiats". A més, el diputat ha criticat que no s'hagen fet proves per a la detecció del coronavirus.

El líder de la formació d'ultradreta ha declarat que aquestes persones migrades han de ser "repatriades als seus països d'origen" i que és inacceptable que puguen accedir a la resta d'Espanya i d'Europa. Llanos ha anunciat que sol·licitarà a totes les institucions fixar mesures de bloqueig en la concessió i expedició de visats a les persones procedents d'Algèria, el Marroc i Mauritània, perquè considera que són països que "no readmeten els migrants irregulars".

El dirigent de Vox ha defensat arbitrar tots els mecanismes materials i humans per a tancar les fronteres davant del "tràfic de màfies i xarxes clandestines que porten indiscriminadament migrants irregulars".

També et pot interessar

stats