Vox anuncia una esmena a la totalitat dels pressupostos andalusos perquè són “un exercici de continuïtat”

Ciutadans i el PP demanen responsabilitat a la formació d’Abascal.

El conseller d'Hisenda, Indústria i Energia, Juan Bravo, i la presidenta del Parlament andalús, Marta Bosquet (esquerra), mostren en el Parlament d'Andalusia a Sevilla el projecte de llei de Pressupost
El conseller d'Hisenda, Indústria i Energia, Juan Bravo, i la presidenta del Parlament andalús, Marta Bosquet (esquerra), mostren en el Parlament d'Andalusia a Sevilla el projecte de llei de Pressupost / Raúl Caro (Efe).

El portaveu de Vox al Parlament d’Andalusia, Alejandro Hernández, ha anunciat aquest dilluns una esmena a la totalitat al projecte de pressupostos d’Andalusia perquè suposen un “exercici de continuïtat” i no uns pressupostos del canvi. En la seua opinió, s’allunyen de “tot el que es va dir que es faria”.

Després de l’anunci, PP i Ciutadans han demanat a Vox que actue amb “responsabilitat”. En aquest sentit el diputat autonòmic del PP, Pablo Venzal, ha reclama “altura de mires” a la formació i ha indicat que els pressupostos són “el principi del canvi i d’un nou temps”. 

En roda de premsa després de la reunió de l'executiva de Ciutadans, el secretari general de Ciutadans, Daniel Villegas ha dit que Vox "serà responsable que els pressupostos que pretenen acabar amb els xiringuitos, abaixar els impostos, millorar la natalitat, la sanitat i l'educació puguen no eixir", ha dit Villegas.

També et pot interessar

stats