Villegas minimitza la crisi interna de Cs i avisa que no s'immolaran amb un suport a Sánchez

Igea assegura que no abandonarà Ciutadans i apunta que "l'adolescència és una crisi necessària".

José Manuel Villegas i Albert Rivera, durant la reunió del comité executiu de Ciutadans
José Manuel Villegas i Albert Rivera, durant la reunió del comité executiu de Ciutadans / Zipi (Efe)

El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, creu que no hi ha cap crisi interna, malgrat les dimissions pel gir a la dreta del partit, i ha advertit que Cs "no s'immolarà, com alguns desitgen, donant un xec en blanc a Pedro Sánchez i possibilitant la seua investidura". 

Admet que "hi ha controvèrsia" dins del partit sobre si donar suport o no a Sánchez, però "l'executiva ha tornat a ratificar el veto al líder socialista" i, per tant, ha assenyalat que no l'inquieten les veus discrepants. "Els que perden una votació tenen dues postures: o assumir-la o donar un pas al costat, qualsevol de les dues són respectables", afirma.

Villegas nega la possibilitat d'arribar a algun tipus d'acord amb Sánchez i destaca que seria, a més "enganyar els ciutadans", que el partit taronja facilitara la seua investidura perquè va concórrer a les eleccions amb aquest compromís i van obtenir l'aval de 4,2 milions de vots i 57 diputats.

Igea no abandonarà Ciutadans

D'altra banda, el líder de Ciutadans a Castella i Lleó, Francisco Igea, que aquest dilluns va ser un dels quatre membres del partit que van votar en contra del veto a negociar amb Pedro Sánchez, ha assegurat que no abandonarà la formació taronja i ha afegit que "l'adolescència és una crisi necessària".

"No abandonaré el meu partit", ha dit Igea, que ha afegit que en Ciutadans, "la crítica és possible sense por de res".

També et pot interessar

stats