Villarejo va intentar espiar Rato a Caja Madrid

Una nova entrega de les gravacions de l'excomissari revela una maniobra per a vigilar l'expresident a través de l'equip de seguretat.

El digital Moncloa.com publica que Villarejo va intentar vigilar Rato a través d'un company afí perquè la direcció del PP controlara els seus moviments

L'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, és el protagonista de la nova entrega de les gravacions de l'excomissari Villarejo. El digital Moncloa.com publica aquest dimarts que Villarejo va intentar vigilar Rato a través d'un company afí, a qui volia promocionar com a cap de seguretat de Caja Madrid, abans de l'arribada de l'exministre d'Economia a la presidència de l'entitat. La persona és Carlos Salamanca, el comissari en cap de la Policia a l'aeroport de Barajas.

En les converses Villarejo explica a Ignacio López del Hierro, marit de Cospedal, que amb la maniobra previndrien la possibilitat que Rato conspirara contra Mariano Rajoy per a arrabassar-li la direcció del PP.  

Els interlocutors parlen també dels deutes de Rato i dels germans Ricardo i Juan Costa, exministre i exsecretari general del PP valencià respectivament, que no ixen molt ben parats.

També et pot interessar

stats