Villarejo assegura que li van injectar hormones femenines a Joan Carles I “per a rebaixar-li la libido”

L’excomissari manifesta que es tractava d’un problema d’Estat 

El comissari jubilat José Manuel Villarejo, aquest dimecres en el Congrés
El comissari jubilat José Manuel Villarejo, aquest dimecres al Congrés / Chema Moya (Efe)

El comissari jubilat José Manuel Villarejo ha assegurat aquest dimecres al Congrés que en uns certs sectors es considerava "un problema d'Estat" que el rei Joan Carles fora "tan ardent" i que van arribar a fabricar "hormones femenines" i inhibidors de testosterona "per a rebaixar-li la libido".

Així ho ha assenyalat Villarejo en la seua segona compareixença davant la comissió del Congrés que investiga l'operació Kitchen, l'operatiu suposadament orquestrat des del Ministeri de l'Interior en temps de Jorge Fernández Díaz per a espiar a l'extresorer del PP Luis Bárcenas.

L'amiga del rei emèrit Corinna Larsen va assegurar en el seu moment a Villarejo, segons consta en unes dels seus enregistraments, que al rei Joan Carles l'havien estat medicant amb hormones femenines "per a llevar-li la força". "Li ho han llevat tot, ni podia estar amb una dona ni res [...]", va argumentar.

En seu parlamentària, el comissari jubilat ha fet referència a aquest enregistrament i ha precisat al diputat d’Esquerra Gabriel Rufián que "hi ha uns informes mèdics d'una clínica" que li "van encarregar" recuperar perquè no en quedara "cap" rastre.

Preguntat sobre si va tindre alguna participació en el subministrament d'aquestes hormones al rei emèrit, el comissari ha assegurat que no, i ha explicat que tot això ho va saber "a posteriori" quan li ho va comentar la mateixa Corinna Larsen.

Ha insistit que li van demanar "recuperar" els comunicats mèdics relatius a unes exploracions a les quals va ser sotmés Joan Carles I per un tumor benigne. Segons ha relatat, en aquests informes "van aparéixer restes no de bromur sinó d'inhibidors de testosterona".

També et pot interessar

stats