Castelló recula amb la controvertida campanya on usa la figura de la sogra per a incentivar el comerç local

La campanya és una iniciativa de la Regidoria de Comerç, en mans de Vox, i l'oposició considera que els eslògans retirats eren misògins i masclistes

Polèmica campanya de comerç a Castelló de la Plana

L'Ajuntament de Castelló recula amb la controvertida campanya on utilitza la figura de la sogra per a incentivar el comerç local i retira les frases més polèmiques. La campanya és una iniciativa de la Regidoria de Comerç, en mans de Vox. L'oposició considera que els eslògans retirats eren misògins i masclistes. 

"Somriu, la teua sogra t'està mirant" o "Ordena ta casa abans que la sogra t'ordene la vida". Són algunes de les frases que han alçat la polseguera. Una campanya que buscava impacte, cosa que ha aconseguit abans de posar-la en marxa. Les associacions feministes n'han demanat la retirada.

María Victòria Garrido, coordinadora feminista de Castelló pregunta "per què hem de tornar a posar la dona com a objecte o per a estimular el consum, no ho podem comprendre". Reacció també al carrer. Molts comerços locals, regentats per dones, pensen que amb este tipus d’eslògans no s'incentiva la venda. Inma Molina, carnissera, espera que la polèmica "servisca per a pròximes campanyes, que consulten i que pensen en el comerciant i en com fan sentir a tots. Nosaltres som dones i estem ofeses".

L'Ajuntament ha decidit retirar les frases controvertides i mantindre estes altres: "Feliç dia de la segona mare" o "Mare no hi ha més que una, i com la meua sogra cap". Més políticament correctes, afirmen, per a evitar malentesos.  "Hi ha altres missatges, no només estos, hi ha cartells i vídeos preparats molt més amables", ha dit el regidor de comerç, Alberto Vidal.

També et pot interessar

stats