Víctor Campos: No hi va haver cap reunió amb Bárcenas ni amb ningú

Campos ha assegurat que els sobres que rebia no contenien diners d´empresaris, com assegurava Costa, sinó donacions de militants.

Algunes de les persones citades a declarar aquest matí a l'Audiència Nacional

Víctor Campos, exvicepresident de la Generalitat amb Francisco Camps, ha declarat hui en el juí a la branca valenciana de la trama Gürtel que se celebra a l´Audiència Nacional. Campos ha negat l´acusació que Ricardo Costa i Álvaro Pérez, El Bigotes, van fer contra ell el gener passat i davant del mateix tribunal, en què asseguraven que era part de la trama de finançament il·legal i que havia rebut sobres amb diners per al pagament dels actes electorals del PP en les campanyes del 2006 i 2007.

En la declaració ha assegurat que els sobres que rebia no contenien diners d´empresaris, com assegurava Costa, sinó donacions de militants que s´ingressaven en un compte bancari legal, i que la tasca de recaptador li la va encomanar 'Francisco Camps i Juan Cotino'.

D´altra banda, ha negat cap conversa en què Ricardo Costa li contara que havia parlat amb Bárcenas sobre el sistema de finançament il·legal i les ha qualificades 'd´inversemblants'. A més, ha afegit que en cap moment havia mantingut cap reunió en què estigueren presents 'el senyor Bárcenas, el senyor Lapuerta i cap altre senyor per a acordar un donatiu al PP valencià'.

També ha contestat les acusacions de l´exgerent del PP a València, Cristina Ibáñez, qui va reconéixer en la seua declaració de gener davant del jutge que rebia donatius anònims d´empresaris per al PP, en sobres o paquetets que li entregava el vicepresident del Govern valencià. Campos ha reconegut la relació i que li traslladava diners procedents dels responsables del partit i que 'mai li va donar importància'.

Víctor Campos ha dit que no recordava quin càrrec ocupava en el PP de la Comunitat Valenciana 'no ho recorde perquè no participava de manera activa', ha assenyalat. Campos ha justificat el seu testimoni perquè en aquell moment havia anunciat que deixava la política per a dedicar-se a l´empresa privada.

També et pot interessar

stats