Vicent Soler obri la porta a un govern amb més conselleries

El diputat del PSPV assenyala que "hi ha poques conselleries", i que Presidència i Hisenda "han de tindre una relació fluïda".

Jesús Salmerón i Vicent Soler en 'À Punt Notícies matí'

"Crec que són poques conselleries, algunes eren molt dispars i no ha sigut fàcil". Són declaracions a À Punt Notícies matí del diputat del PSPV, Vicent Soler, que en l'última legislatura ha sigut conseller d'Hisenda i Model Econòmic. D'aquesta manera, el polític obri la porta a un nou govern amb més departaments. "És absurd obsessionar-se i s'ha de buscar el nombre adequat perquè siga eficient".

De la mateixa manera, al ser preguntat sobre la possibilitat que Compromís assumisca la cartera d'Hisenda, Soler ha respost: "És molt important que Presidència i Hisenda tinguen una relació fluïda, perquè es tracten qüestions transversals". Vicent Soler és el diputat de més edat de les Corts. L'altra cara de la moneda és Jesús Salmerón, de Ciutadans, el més jove, amb 25 anys. 

Són els noms que constitueixen l'anomenada 'mesa d'edat', que s'encarrega de coordinar les votacions en què es triarà la presidència de les Corts, les vicepresidències i les secretaries. El consell de Soler a Salmerón: fer un esforç per a adaptar-se a les circumstàncies i trobar acords. "La joventut no sou el futur, sinó el present", ha assegurat. Per la seua banda, el diputat de Ciutadans ha assenyalat que li agradaria formar part de la comissió d'Igualtat i Drets LGTBI o de la d'Agricultura i Medi Ambient.

També et pot interessar

stats