Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Vicent Mompó: “Puc representar el canvi i mostrar que els polítics som iguals que la resta de persones”

19 min.

L'alcalde de Gavarda, a la Ribera Alta, i candidat a presidir el PP a la província de València, Vicent Mompó, és una persona jove però amb experiència, i sobretot, confiança. Es presenta amb il·lusió a aquest nou desafiament amb la intenció de recuperar la valoració ciutadana dels polítics. “Em presente a la presidència provincial perquè puc representar el canvi, mostrar que els polítics som iguals que la resta de persones”, ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí.

Segons ha dit, el fet d'haver format part durant dos anys de la gestora del partit, l’ha dotat d’un profund coneixement de la militància i del partit, galons que lluirà en la seua candidatura com un dels seus principals punts forts. Un altre, segons ha afirmat, és la seua trajectòria des de la base, a peu de carrer. “És un càrrec que m’abelleix liderar, espere comptar amb el suport de la militància, de les bases, que és d’on vinc; m’he criat en el municipalisme”, ha asseverat.

Amb el suport de Bonig

Amb el suport de Bonig

A més del suport de les bases, Mompó ha assegurat que també compta amb el de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, de la qual ha lloat la tasca feta, especialment en aquest temps de confinament. Així mateix, espera que la seua candidatura servisca per a donar suport a altres figures del partit, de manera que la formació es veja enfortida. “És important que el dia després del congrés ens posem ja tots junts a treballar pel projecte; em veig preparat”, ha conclòs.

Contingut no disponible
stats