El veïnat de la urbanització Masia Gaeta de Borriol, en contra del canvi de nom dels carrers

Veuen un problema haver d'anar a canviar el DNI, el SIP o l'escriptura de les empreses censades.

Carrer A de la urbanització Masia Gaeta de Borriol, a la Plana Alta
Carrer A de la urbanització Masia Gaeta de Borriol, a la Plana Alta / À Punt NTC

Diversos veïns i veïnes de la urbanització Masia Gaeta de Borriol, a la Plana Alta, s'han mostrat contraris a la decisió del govern local de canviar el nom dels carrers que actualment tenen el de lletres de l'abecedari.

La iniciativa està contemplada dins del pla d'igualtat amb el qual pretenen substituir els noms d'aquests carrers pels de dones il·lustres com Matilde Salvador o Clara Campoamor.

L'alcalde de la localitat, Hèctor Ramos, va comptar amb el suport de PP i Ciutadans i només va votar en contra el grup Veïns per Borriol, que creuen que pot ser un problema per a molts residents el fet d'haver de canviar el DNI, el SIP o fins i tot modificar l'escriptura de les empreses que estan censades en el municipi. De fet asseguren que “un 90% del veïnat que viu a la urbanització presentarà al·legacions”.

El regidor de Veïns per Borriol, Jordi Carballeira, considera que en el moment actual de pandèmia i en un consistori que té un deute de més d'un milió i mig d'euros, “no té sentit fer una despesa de 10.000 euros” per a substituir els noms dels carrers.

També et pot interessar

stats