València licita 2.500 metres de terreny del Pla Cabanyal per a vivenda pública

L'oferta pública permetrà construir 90 habitatges.

VÍDEO | València licita 2.500 metres de terreny del Pla Cabanyal per a vivenda pública

El Pla Cabanyal traurà a licitació 2.500 metres quadrats de terreny per a vivenda pública. Això es traduirà en la construcció de 90 habitatges, on ara mateix hi ha solars, al carrer de Sant Pere, al cor del barri.

"És el moment d'esborrar l'empremta de l'ampliació [de l'avinguda de Blasco Ibàñez]", ha dit la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, que ha manifestat el desig que aquest habitatge facilita el retorn al Cabanyal del veïnat que va marxar i la seua descèndencia, per a "injectar vida" al barri.

Gómez ha fet l'anunci durant la visita a les obres de reurbanització dels tres carrers fundacionals: Sant Pere, Lluís Despuig i els Àngels. Ara condicionen per a vianants la zona zero del barri, amb una inversió de milió i mig d'euros. 

Un govern municipal més fort i cohesionat

Sobre les relacions entre el PSPV i Compromís en el si del govern del Rialto, la vicealcaldessa ha assegurat que el pacte començarà l'any més fort i més cohesionat. En paraules de Gómez, l'últim acord sobre l'ampliació del port de València, en el qual les dues formacions polítiques partien de posicions completament diferents, és un exemple de gestió. 

També et pot interessar

stats