Unides Podem-Esquerra Unida manté un debat centrat en l'ampliació del port de València

La candidata a l’alcaldia, María Oliver, assegura que vol escoltar els col·lectius veïnals per a millorar els barris de la ciutat.

@Maria_Oliver_
@Maria_Oliver_

Unides Podem-Esquerra Unida ha participat en un debat sobre el litoral, organitzat per la Plataforma en Defensa del Litoral, centrat en l’ampliació del port de València. En el primer acte de campanya, la candidata a l’alcaldia, María Oliver, ha assegurat que des de la candidatura volen escoltar els col·lectius veïnals del front litoral de la ciutat per a poder cuidar millor els barris.

Oliver ha criticat l’ampliació de la zona portuària ja que, segons la candidata a l’alcaldia de València, amb el cost de les obres es poden solucionar “tots els problemes de la ciutat”, com millorar el transport públic o dotar de més recursos els barris de la ciutat.

Tot i que la direcció estatal dels partits han cancel·lat l’agenda a Madrid i els actes de les eleccions europees com a mostra de condol per la mort de l’exvicepresident del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, s'ha mantingut l'acte.

Altres partits com PSPV-PSOE, Ciutadans, Partit Popular i Compromís també han assistit al debat.

També et pot interessar

stats