Unides Podem defensa que mai no s'havia fet tant com ara per a protegir la ciutadania

Naira Davó expressa el suport davant Puig i l'anima a mantindre les mesures "valentes i necessàries"

La portaveu d'Unides Podem, Naira Davó
La portaveu d'Unides Podem, Naira Davó / Les Corts

La portaveu d'Unides Podem, Naira Davó, ha defensat durant la seua intervenció a les Corts que "no s'havia fet tant mai" per protegir els valencians i valencianes com durant la pandèmia. Davó ha admés els reptes econòmics i socials i ha remarcat que cal un projecte "Botànic", valent. La portaveu de Podem ha donat en diversos moment de la seua intervenció un suport explícit del partit a Puig. "No tinga por president de continuar treballant per mesures valentes i necessàries, fins i tot tornar a confinar-nos si fora necessari, hem salvat moltes vides d'aquesta manera i tindrà sempre el suport d'Unides Podem per a fer-ho", ha dit Davó al president.

Davó ha criticat les polítiques d'amiguisme, de privatització i de beneficis per a unes minories amb els diners de tots però que socialitzava les pèrdues. I ha afegit que el govern del Botànic va posar fi, a partir del 2015, a "vint anys de destrosses institucionals" per a donar pas al "moment valencià". "Des d'Unides Podem mantenim el rumb clar", ha afegit per a afegir després que necessiten fer més en aquest nou camí que fa cinc anys va iniciar el govern del Botànic.

Entre els eixos bàsics, Davó ha considerat irrenunciable la política de reversió d'hospitals de gestió privada, però també de residències. També ha reiterat la necessitat de continuar lluitant per un nou finançament i ha deixat clar que els fons europeus han de tindre present el "greuge" històric a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats