Una errada en les paperetes de Ciutadans podria invalidar els seus vots a Alzira

Les paperetes inclouen les candidatures d’Algemesí i Compromís ja ha dit que demanarà la nul·litat dels vots amb paperetes errònies.

VÍDEO | Una errada en les paperetes de Ciutadans podria invalidar els seus vots a Alzira

Una errada en l’enviament de propaganda electoral de Ciutadans a Alzira podria afectar la validesa dels vots de la formació taronja al municipi en els comicis del pròxim diumenge. Ciutadans va enviar unes paperetes que porten el logo i el nom del partit a Alzira, però els noms dels candidats i les candidates que hi inclouen són els d’Algemesí. 

Es tracta d’una errada d’impremta, i Ciutadans ha dit que ha comunicat el problema a la junta electoral de zona, però aquest òrgan no es pronunciarà fins el moment de l’escrutini, si arriba alguna papereta errònia. Compromís ja ha anunciat que demanarà la nul·litat d’aquestes paperetes si apareixen a les urnes en la nit electoral. Altres formacions polítiques, com el PP, diuen que no sol·licitaran la nul·litat perquè prima la voluntat de votar a Ciutadans. Per la seua banda, el PSPV ha evitat pronunciar-se i assegura que actuarà segons el que indique la junta electoral de zona.

També et pot interessar

stats